Kwaliteit en service voor de professional

Duo levert maatbladen, voor keuken, badkamer, living en kantoor, in hout, bamboe en inox.

Ook tafels op maat zijn beschikbaar, apart of aangebouwd. Daarvoor wordt er met Spekva uit Denemarken en Vittinox uit Italië gewerkt.

Alles wordt kant-en-klaar aan u geleverd volledig op maat en naar uw wens, indien deze technisch uit te voeren is. Kortom Maatwerk in maatbladen.

Spekva is een Deens bedrijf, gespecialiseerd in massief hout en bamboe, sinds 35 jaar, met een hoogwaardige afwerkingsgraad en geeft, onder bepaalde voorwaarden, 30 jaar garantie op hout en bamboe.

Vittinox is een Italiaans verwerker van inox, en levert aan vele grote Italiaanse merken. Zij maken bladen op maat voor keuken, badkamer en eventueel grootkeuken maar ook keukens in zelfbouwpakket. Deurbekleding als rug panelen en ladenfronten zijn steeds mogelijk. Met verschillende oppervlakte afwerkingen zoals mat geborsteld met verschillende profielen, hoogglans, maar ook ongewalst en op plaatdikte.

Bovendien heeft Duo ook zitelement op stoelhoogte en werkbladhoogte. Pomp maakt krukken in leder, bekledingsstof, koeienvellen of hoogwaardig kunstleder. Deze kunnen met uw eigen logo of met prints en foto’s versierd worden. U kan zelf uw eigen bekledingsstof aanleveren.